BOVAG

Kies voor zekerheid, kies voor BOVAG

Of het nu gaat om een nieuwe fiets, een occasion of om onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. En uitstekende service natuurlijk. Dus kies je voor zekerheid, dan komt u bij ons!Ons bedrijf is aangesloten bij BOVAG en wij mogen onszelf dus een officiele specialist noemen. Immers, bedrijven die zich bij BOVAG willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen die ieder jaar weer opnieuw worden gecontroleerd.

Duidelijke voorwaarden

Bij ons zijn op al uw aankopen de BOVAG algemene voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden zijn samengesteld in overleg met de Consumentenbond en de ANWB. Als u bij ons een gebruikte fiets aanschaft met een aankoopprijs van € 250,- of meer, dan kunt u maarliefst 6 maanden lang aanspraak maken op BOVAG-garantie. Ook geldt op alle door ons uitgevoerde reparatie- en onderhoudswerkzaamheden standaard 3 maanden garantie. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan, dan kunt u als klant zelfs een beroep doen op bemiddeling door BOVAG.

Goed onderhoud is belangrijk

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw fiets. BOVAG adviseert om uw fiets ten minste een maal per jaar voor een onderhoudsbeurt langs te brengen. Bij ons werken gediplomeerde technici die uw tweewieler in topconditie houden. Zo heeft u er zo lang en zo veilig mogelijk plezier van!

Voorwaarden nalezen?

BOVAG verkoopvoorwaarden geven u een gevoel van extra zekerheid, want alle afspraken zijn helder en duidelijk uitgewerkt. Wilt u de voorwaarden even op uw gemakje doorlezen? Dat kan natuurlijk.

Algemene leverings en betalingsvoorwaarden BOVAG Tweewielerbedrijven

De zekerheden van BOVAG

  • BOVAG-bedrijven voldoen aan strenge kwaliteitseisen die jaarlijks worden gecontroleerd
  • BOVAG staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie
  • Duidelijke voorwaarden, samengesteld met de Consumentenbond en de ANWB
  • 6 maanden BOVAG Garantie op gebruikte fietsen vanaf €250,-
  • 3 maanden Garantie op reparatie- en onderhoudswerkzaamheden
  • Mogelijkheid tot BOVAG Bemiddeling


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09:00 t/m 18:00
Woensdag:  09:00 t/m 18:00
Donderdag:  09:00 t/m 18:00
Vrijdag:  09:00 t/m 18:00
Zaterdag:  gesloten
Zondag:  Gesloten
 
Vermelde openingstijden zijn voor onze winkel. Onze werkplaats sluit ongeveer 30 minuten eerder.


Contactgegevens

Facebook


Financiering